Unieke en handgemaakte keramische medaille voor elke Telenet Superprestige winnaar

Vrijdag 18 oktober 2024

Unieke en handgemaakte keramische medaille voor elke Telenet Superprestige winnaar

Op zondag 20 oktober gaat een nieuw seizoen van de Telenet Superprestige van start. De kalender bestaat uit 8 manches, waarvan de eerste wedstrijd plaatsvindt in Ruddervoorde. Titelpartner Telenet schenkt de top 3 van elke elitewedstrijd dit seizoen een handgemaakte keramische medaille, vervaardigd van de aarde van het parcours zelf.

Wie in Ruddervoorde uiteindelijk de eerste punten van het nieuwe Telenet Superprestigeseizoen binnenhaalt, zal op het podium een unieke medaille in ontvangst nemen. Titelpartner Telenet heeft voor elke manche een handgemaakte keramische medaille voorzien, vervaardigd uit de aarde van het parcours.

Tom Guetens, Head of Sponsoring, Brand Activation & Retail Communication bij Telenet: “We kijken enorm uit naar het nieuwe seizoen van de Telenet Superprestige. We zijn ook erg trots om dat tikkeltje extra aan de podiumceremonie toe te voegen dit seizoen. Deze unieke medailles, gemaakt van de modder waarop de renners zullen strijden, staan symbool voor de heilige grond die de crossers en de fans verbindt. Veel succes aan alle veldrijders en veldrijdsters!”

Deze unieke medailles, gemaakt van de modder waarop de renners zullen strijden, staan symbool voor de heilige grond die de crossers en de fans verbindt

Tom Guetens, Head of Sponsoring, Brand Activation & Retail Communication Telenet

De top 3 van elke wedstrijd bij de elite mannen en vrouwen zal aan het eind van elk van de 8 manches zo’n medaille in ontvangst nemen. Het gaat in totaal om 48 medailles met daarin het logo van de Telenet Superprestige en de locatie van de manche gegraveerd. De medailles zijn een werk van de hand van keramisch artieste Barbara D’hondt. Bovendien zal bij elke medaille ook een certificaat overhandigd worden dat het unieke productieproces benadrukt. De renners die aan het eind van het seizoen als eindwinnaar bovenaan het klassement staan, ontvangen bovendien ook een uitzonderlijke keramische trofee, gemaakt van de aarde van alle 8 de manches.